A qui va dirigit Flexxible|desktop

Indústries i empreses de serveis
Indústries i empreses de serveis on la confidencialitat i seguretat de les dades dels clients és fonamental, i la continuitat de la informàtica és necessària per no patir interrupcions en el servei amb el client.

 

Autònoms
Disposaran de les seves dades en qualsevol lloc de forma segura, sense estar condicionats pels seus equips informàtics i podent creixer en infraestructura sense fer noves inversions.

Empreses multiseu
És la solució per empreses amb més d'una seu, amb les problemàtiques habituals de comunicacions, seguretat i productivitat provocades per la distància entre elles. Totes les seus quedaran unificades informàticament com si fossin una de sola, disposant del mateix ERP sense necessitar soluciones especials en comunicacions.

 

Empreses amb mobilitat dels seus professionales
És ideal per aquells professionales que treballen fora de l'oficina. Podran treballar des de qualsevol lloc amb qualsevol dispositiu mitjançant Internet (amb una tauleta davant del client, en un ordinador de l'hotel, en el PC de casa, des del mòbil en un dinar de treball…) amb els programes corporatius, els documents propis o compartits, i el correu. Tot això amb la mateixa qualitat que a l'oficina i al moment, aprofitant el temps d'oportunitat i sent altament eficassos.

Empreses que necessitin canviar la informàtica
Les empreses que hagin de canviar el servidor podran virtualitzar el servei amb un còmode format de pagament per ús, estrictament pels recursos mensuals consumits i oblidar-se d'inversions, manteniments i despeses energètiques. En el cas de canvi d'equips podran substituir-los per dispositius Thin Client, més econòmics, amb molt més baix comsun energètic i sense costos de manteniment.

Empreses amb personal de temporada
Aquesta és la solució més adient per aquellas empreses que tenen altes rotaciones de personal amb ús ofimàtic, o amb personal de temporada, que només pagaran pel temps d'ús i escriptoris desplegats a cada moment.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO