Guardian Backup Online

Assegurar les seves dades avui, és una necessitat

Actualment, tots els sistemes informàtics, amb independència del seu tamany, ja siguin grans, petits o fins i tot personals, son objecte d'errors, avaries i atacs informàtics que poden fer malbé o fins i tot destruir les dades que es troben emmagatzemades als equips, provocant pèrdues irreversibles.

Per a protegir-se contra aquestes situacions i també en cumpliment de la Llei de Protecció de Dades LOPD, fer còpies de seguretat de les dades sovint és una tasca necessària i imprescindible.

Backup Online és un servei que resol aquesta necessitat d'una manera fàcil, automàtica i econòmica, que posa a l'abast de qualsevol butxaca un servei fins ara reservat només a les grans empreses i corporacions.

Què és el Backup Online? Backup Online

És un servei que una vegada configurat s'encarrega de realitzar de manera automàtica (sense intervenció humana), les còpies de les dades emmagatzemades als seus ordinadors a un Centre de Dades remot, on seràn custodiades amb les màximes garanties de seguretat i confidencialitat, per a la seva posterior recuperació, sempre que sigui necessari

Cóm es fa el Backup Online? Backup Online

Tots aquells fitxers de dades que es vulguin protegir, són codificats de manera totalment automàtica i seguidament enviats via Internet a un primer Centre de Procés de Dades (CPD) i replicats en un segon CPD per a garantir la seva total disponibilitat les 24h i els 365 dies de l'any.

Quins beneficis aporta el Backup Online? Backup Online

                  Confidencialitat i seguretat de la informació

                  Externalització de les dades

                  Automatització de les còpies

                  Fàcil, flexible i fiable

                  Recuperació de les dades

Vegi al document adjunt la taula comparativa entre el Backup tradicional i el Backup Online.

Es compleix amb la LOPD utilitzant Backup Online? Backup Online

La LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades) obliga a totes les organitzacions, empreses i institucions a garantitzar la seguretat de les dades de caràcter personal que tracten i emmagatzemen en els seus sistemes d'informació i classifica aquestes dades en tres nivells, imposant per a cada nivell una sèrie d'obligacions en matèria de Backup, des de garantir la restauració de les dades al moment anterior de produir-se la pèrdua fins a disposar de Backup Online.

Són segurs els Data Centers de Backup Online? Backup Online

La custòdia de les seves dades es porta a terme en Centres de Procés de Dades (CPD) especialitzats i equipats amb les més modernes mesures de seguretat. Els equips es treoben protegits contra els agents externs, caigudes elèctriques, foc, aigua, intrusos, reunint unes condicions òptimes per al perfecte funcionament dels sistemes informàtics i de comunicacions garantint la seva disponibilitat en horari continuat 24 hores al dia i 7 dies a la setmana.

De la mateixa manera, els nostres CPD ofereixen les màximes prestacions en serveis IP i per descomptat, disposen dels els sistemes de seguretat de xarxa més avançats del mercat.

Què és Guardian Backup Online? Backup Online

És el sistema, la tecnologia que s'utilitza per la realització de còpies de seguretat remotes de manera totalment automàtica, fàcil de configurar i amb les màximes garanties de seguretat, fiabilitat i confidencialitat. 

 

Existeix algun contracte escrit del servei de Backup Online? 

Per descomptat que si. En el moment de l'activació de qualsevol tipus de servei de Backup Online, vosté rep per escrit un Contracte de Servei en el que s'especifiquen les obligacions i responsabilitats de cadascuna de les parts implicades en la prestació del servei, incloent les garanties de seguretat i confidencialitat.

Quant costa el Servei de Backup Online? Backup Online

Qualsevol Pime, autònom, fins i tot particular, pot disposar d'aquest Servei de qualitat per a la realització de les seves còpies de seguretat amb total garantia a un preu excepcional AAAAA

    

 

   
 EL VALOR DE LA SEVA EMPRESA
ESTÀ EN LES DADES INFORMÀTIQUES

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO