Velneo

     

Després d'un llarg procés de selecció d'eines per al desenvolupament d'aplicacions en l'entorn empresarial, a 2005 decidim apostar per VELNEO.

A 2007 vam entrar en el nivell més alt del catàleg de Bussines Developers.

Des de llavors ens hem centrat en dues àrees de negoci:

     Desenvolupament d'un ERP per empreses industrials, comercials i de serveis, així com d'una versió vertical per empreses fabricants de formigó per a la construcció.
 
Col·laboració amb altres desenvolupadors assessorant-los, ajudant-li's en el seu procés d'aprenentatge o participant en els seus propis projectes. Tot això mantenint sempre una total transparència, unint esforços i aconseguint arribar a objectius més ambiciosos per ambdós.

Velneo v7     

Actualment, estem totalment compromesos amb VELNEO ja que ens ha permès aconseguir els nostres objectius de negoci i resoldre qüestions estratègiques i operatives que no eren possibles amb altres sistemes.

Aquests avantatges competitius, els hem repercutit directament als nostres clients, el que els ha permès gaudir d'aplicacions desenvolupades amb les tecnologies més modernes, àgils, altament operatives i sobretot fiables i segures, amb uns costos reduïts i possibilitats il·limitades.

 

 

Aplicacions Velneo

Velneo és una marca registrada per Velneo, S.A.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO