Voz Telecom Telefonia IP per empreses

VozTelecom   
 
Els primers serveis de VozTelecom van veure la llum l'any 2004. En l'actualitat, la companyia lidera l'oferta d'aplicacions de telefonia IP per a empreses i professionals a Espanya, i ofereix la seva plataforma tecnològica a prestadors de servei i operadors de diversos països. Com a resultat de la seva internacionalització, les aplicacions de Telefonia IP de VozTelecom ja es troben disponibles per als usuaris d'Alemanya, Polònia, Regne Unit, Italia, Bèlgica, Mèxic, Xile, Brasil, Colòmbia i Argentina, a més d'Espanya.
 
VozTelecom lidera l'oferta de serveis de Telefonia IP amb aplicacions innovadores que permeten als usuaris la total substitució de les xarxes de telefonia convencional pel servei de Telefonia i Internet TOT EN UN més complet i econòmic del mercat dirigit a les empreses, professionals i comerços.
 
Els serveis de VozTelecom són una aposta segura per als seus clients, sense permanències, amb un estalvi de costos de fins a un 50% pel que fa a les companyies tradicionals, sense haver d'invertir i mantenint els nombres actuals. Una nova forma de telefonia amb moltes més prestacions i amb una excel·lent relació qualitat preu a l'abast de totes les empreses.
 
Amb VozTelecom els serveis de telefonia es revolucionen i tornen humanitzar-se

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO