El Govern elimina el "Cànon Digital"

Reial Decret-Llei 20/2011 suprimeix el Cànon Digital

El passat 30 de desembre, el primer Consell de Ministres del nou Govern aprovava i feia realitat un dels seus compromisos electorals, la “supressió del cànon digital” i la seva substitució per un sistema de compensació per còpia privada, amb càrrec als Pressupostos Generals de l'Estat.

L'acord va ser confirmat l'endemà amb la publicació en el B.O.E del dissabte 31 de desembre del Reial Decret-Llei 20/2011 de 30 de desembre de mesures urgents, en que la seva Disposició Addicional Desena suprimeix la compensació equitativa per còpia privada, amb entrada en vigor el dia 1 de gener de 2012.

El sentit comú s'ha imposat davant la incongruència de la recaptació d'un cànon, que penalitzava a tots els usuaris sense distinció, pel delicte que poguessin cometre uns quants.
Descarregar B.O.E. BOE_A_2011_20638

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO