Flexxible|desktop, la teva informàtica en el núvol, segura i accesible des de qualsevol lloc

 

Què és Flexxible|desktop?

Flexxible|desktop és un escriptori virtual Windows per a ús professional que permet a l'empresa posar la seva informàtica en el núvol i a l'usuari treballar des de qualsevol lloc com si estigués a l'oficina. Aquest pot accedir als seus programes individuals i corporatius (ERP, CRM, comptabilitat, facturació, MS Office…) i compartir els documents amb la resta de l'empresa. L'escriptori està situat en el nostre Centre de Dades i és accesible mitjançant internet de forma segura.

Infraestructura virtual per a l'empresa
Disposaràs de la infraestructura virtual necessària per al funcionament de la informàtica de l'empresa (servidors, PCs, xarxes, firewall,…) podent prescindir per complet de recursos físics en local.

Gestió fàcil de la informàtica 
Tota la informàtica estarà unificada aconseguint una gestió flexible, fàcil i ràpida, i amb menys incidències. Es poden afegir escriptoris, servidors o potencia a les màquines segons sigui necessari a cada momento.

Pagament per ús
Flexxible|desktop funciona mitjançant pagament per ús mesual, sense necessitat d'inversió. El servei és escalable adaptant-se al tamany  de l'empresa a cada moment i flexible pagant pels recursos consumits.

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO