Pista Cero Terrassa 

     

Tant si és un autònom, com una microempresa o una pime, adquirir un bon maquinari i configurar-lo adequadament és fonamental perquè el programari que s'hagi d'executar funcioni d'una manera correcta i sense incidències importants que dificultin el seu treball diari.

Les xarxes locals, l'accés a Internet, l'accés remot, fan que comprar equips i connectar-los sense més pugui resultar econòmic d'entrada, però a curt, mig termini els errors apareixeran i les incidències s'acumularan complicant el treball diari. Això és degut al fet que el nombre d'elements que intervenen en un sistema informàtic és important i que de la seva correcta instal·lació depèn l'èxit de la mateixa.

Posem la nostra experiència a la seva disposició per ajudar-li a triar els equips més adequats a les seves necessitats i a realitzar la seva instal·lació amb total seguretat i garantint l'estabilitat del seu sistema amb independència del nombre de llocs de treball.

 

Empreses    

EMPRESES

Servidors, PCs, Impressores, tot el hardware necessari per equipar la seva va empresa amb la millor tecnologia.

      
Escoles   

ESCOLES

Equips i configuració de sistemes adequats per l'entorn educatiu.

  

Xarxes    

XARXES

Disseny, Instalació i Configuració de xarxes tant locals com remotes per pimes i micropimes.

   
Seguretat   

SEGURETAT

Sistemes de seguretat i protecció de la informació contra errors del sistema o atacs externs.

  

 Tarifa de Preus Pista Cero Desembre

 

 Tarifa de Preus Pista Cero Maig

CONSULTA LA NOSTRA TARIFA ON-LINE

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO