QUI SOM?

   

SISPRO és una empresa amb una clara vocació de servei, orientada al mercat de les PIMES i amb una amplia experiència en la mecanització de processos de gestió empresarial.

Una empresa innovadora en tecnologies de la informació, dedicada des de fa anys a la consultoria i implantació de solucions empresarials, amb un equip de professionals a la teva disposició, que s'encarregaran de donar-te el suport i l'assessorament que la teva empresa necessiti.

Estem per ajudar a les persones en el coneixement de les Tecnologies de la Informació i la seva aplicació a l'entorn empresarial, així com per a contribuir al desenvolupament de les PIMES, optimitzant els seus recursos i millorant la seva eficàcia davant els seus competidors.

Amb la tasca de dissenyar sistemes informàtics per a l'empresa i implementar les solucions més adequades a les seves necessitats de gestió.

El compromís adquirit amb cada empresa i el seu equip per aconseguir els seus objectius, ens implica totalment amb els seus projectes, i per això cuidem amb especial interès, la millora contínua dels nostres propis processos, per a oferir sempre la màxima excel·lència als nostres clients.

Gràcies per la teva confiança.

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO