SERVEIS CLOUD

     

Els serveis en el núvol o CLOUD, poden semblar una novetat o una nova moda, però en realitat van néixer fa 20 anys, fruit de la necessitat de prestar serveis a gran escala en Internet per part de companyies com Google, Amazon, etc.. Amb els anys la tecnologia ha anat evolucionant amb cada vegada més aplicacions i a poc a poc s'ha anat adequant fins a l'actualitat en què ja és una realitat a l'abast d'autònoms, micropimes i pimes.

Existeixen en aquest moment un gran nombre de serveis que es presten en CLOUD en les seves diferents modalitats, però en realitat el concepte bàsic és el mateix, prestar serveis informàtics per Internet.

Per això s'utilitzen instal·lacions situades en Centres de Procesament de dades (CPD) dotats d'alts nivells de seguretat i potents sistemes de comunicacions que permeten als usuaris utilitzar-los sense necessitat d'adquirir-los si no llogant-los. Per accedir a ells l'usuari des de qualsevol lloc, amb un dispositiu que tingui accés a Internet pot utilitzar el servei en tot moment i amb total seguretat.

Facebook, Gmail, Dropbox, Salesforce, Webnet, SecureDektop, són alguns exemples de serveis en CLOUD. Però no tots els serveis són iguals, ni tampoc serveixen per a qualsevol necessitat. En cada cas cal veure quin és el model més adequat que permeti a l'empresa disposar d'un servei de qualitat al nivell dels seus requeriments.

Hi ha serveis que són totalment gratuïts com per exemple Gmail o Facebook, que poden ser utilitzats només amb donar-se d'alta creant un compte i en hi ha uns altres que són de pagament per ús, que en funció de la seva complexitat i risc requereixen d'un procés de configuració per a cada necessitat i d'un seguiment i control que asseguri al usurari la privacitat i integritat de les seves dades en tot moment.

A SISPRO estem especialitzats a oferir serveis CLOUD d'alta disponibilitat en la modalitat de pagament per ús atès que aquests serveis estan desenvolupats només per a empreses, autònoms, micropimes i pimes pel que requereixen d'un alt nivell d'especialització que garanteixi al client el seu treball diari i flexibilitzin la seva estructura i la seva localització, dotant a l'empresa del mateix nivell tecnològic que les grans corporacions sense necessitat de realitzar cap inversió.

 

Escriptori Virtual    

ESCRIPTORI VIRTUAL

Accés a les dades de la seva empresa en tot moment, des de qualsevol lloc i dispositiu, amb accés a Internet.

          
Internet    

INTERNET

Registre de dominis, desenvolupament de pàgines web, hosting.

Telefonia IP    

TELEFONIA IP

Voz Telecom, solucions avançades en Telefonia IP per a empreses i autònoms.

   
Backup On-Line    

BACKUP ON-LINE

Còpies de seguretat remotes per a salvaguarda de les seves dades..

     

E-MAIL CERTIFICAT

Asseguri el tràfic de correu electrónic de la seva empresa utilitzant el correu certificat on-line.

   
     

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO