SERVEIS

     

Els serveis són una de les necessitats més importants en la informàtica, atès que amb l'excepció del maquinari, practicament la resta podríem considerar-lo com serveis.

Disposar d'un servei de qualitat és bàsic perquè la seva empresa pugui treballar dia a dia de forma fluida i contínua. Serveis d'accés a Internet, disseny web, còpia de seguretat remota, servei tècnic, manteniment, consultoria, etc. tots ells necessaris per l'entorn actual de l'empresa.

Treballem cada dia per a superar-nos i oferir-li el millor servei que garanteixi el seu treball. Els serveis que oferim estan en constant evolució i s'adapten al canviant entorn tecnològic, perquè vostè obtingui el màxim rendiment de les seves instal·lacions.

Que vostè pugui disposar dels seus sistemes informàtics sempre en funcionament és el nostre repte. Els nostres serveis sempre estaran enfocats a aconseguir aquest objectiu.

Servei Tècnic    

SERVEI TÈCNIC

Reparació d'equips, PCs, impressores, portàtils, pantallas..., de totes les marques.

  

            
Manteniment    

NANTENIMENT

Per equips i per instal.lacions informàtiques.

Formació    

FORMACIÓ

 A distancia y on-line, para trabajadores en activo y  100% bonificada por la Fundación Tripartita.

   
Renting Tecnològic    

RENTING TECNOLÒGIC

Renovació contínua d'equips sense inversions.

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO