SisBeton

     

SisBeton ha estat dissenyat especialment per a empreses del sector de la producció i distribució de formigó fresc. Els requisits d'aquest tipus d'empreses radiquen principalment a l'integració de dades originades en les plantes productores, el control del risc dels comptes de clients, control de les diferents obres i simplificació dels processos de facturació.

L'aplicació gestiona tots els àmbits de l'administració de l'empresa i té la possibilitat d'enllaçar amb la gestió de les plantes de producció, (segons el programari de cada planta) mantenint una relació interactiva i compartint la informació, evitant la duplicació de treballs com les altes de clients, actualització de riscos, importació d'albarans, etc.

A SisBeton la gestió de preus és flexible i permet utilitzar tarifes, per client i per obra, així com aplicar bonificacions també per client i per obra, el que dóna un ampli marge de negociació amb els clients. Una completa gestió dels albarans rebuts de les plantes de producció, permet realitzar tot tipus d'operacions, descàrrega d'albarans per plantes, detecció d'errors, afegir línies, generar albarans de serveis, el que també ocorre en la facturació que disposa dels seus propis processos de previs de comprovació, abans de la seva emissió definitiva.

     

SisBeton

 

SisBeton

 SisBeton        
Gestió Contable Financera
Integració bidireccional amb les plantes
Control independent d'Obres
Preus per obra
Control de riscos assegurats
Emissió d'Informes
 
Catàleg

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO