En l'actualitat, disposar d'una web amb comerç electrònic suposa una font d'ingressos addicional, i l'obertura del seu negoci a un mercat nacional i internacional, ja que Internet no té límits.

SQL Commerce és una aplicació B2C / B2B enllaçada amb les aplicacions de gestió de DistritoK, que li permetrà crear una botiga virtual en Internet. Amb SQL Commerce podrà publicar totes les famílies i productes que desitgi, amb fotos, descripcions, preus, rebre comandes i altes de nous clients, que s'incorporaran automàticament a la seva base de dades.

Mitjançant aquesta eina els seus clients podran consultar l'oferta de productes, realitzar comandes i consultar el seu estat, treure informes d'albarans, factures o terminis, treure un duplicat dels mateixos, canviar les seves dades personals

El disseny del lloc Web és altament configurable gràcies al sistema de plantilles que incorpora SQL Commerce, podent utilitzar les plantilles incorporades o desenvolupar noves que s'ajustin a la seva imatge corporativa. .

 

SQL Commerce      

Vegi alguns exemples:

  Tenda de informàtica.

  Tenda de bicicletes.

  Ferreteria.

 Tenda d'Alimentació

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO