SQL Conta

     

Aplicació de Comptabilitat General multiempresa i multiexercici, que li ajudarà a tenir la informació més complerta sobre l'estat econòmic de l'empresa.

Aquest resultat s'obté gràcies als mòduls de comptabilitat general, departamental, pressupostaria, amortitzacions, fiscal, estimació directa, memòries, comptes anuals, balanços, informes …, que completen la informació introduïda a través del diari.

Part important de qualsevol comptabilitat es el Diari, que en aquest cas es converteix en una tasca ràpida i fàcil ja que podem treballar prescindint del ratolí per a la introducció dels assentaments.

Per a facilitar encara més la generació del diari, SQL Conta disposa de processos que li generaran de forma automàtica els assentaments corresponents a les amortitzacions, impresos fiscals, previsions de cobraments i pagaments, regularitzacions i tancaments d'exercici.

 

 SQL Conta        

  Amortitzacions

  Analítica

  Pressupostaria

  Fiscal

  Estimació directa

  Memòries

  Regularitzacions i tancaments

  

Vídeo Catàleg

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO