SQL Pyme

     

SQL PYME és una aplicació de Gestió Empresarial que disposa d'apartats de Compres - Vendes, Gestió de magatzem, Cartera de cobraments, Estadístiques ..., així como un complet conjunt de solucions mitjançant els mòduls de TPV, Característiques, Compostos, Fabricació, Reparació i Projectes. SQL PYME incorpora un avançat sistema de personalització, amb el que hem aconseguit que una aplicació estàndard es converteixi en una plataforma capaç de satisfer les necessitats de l'usuari més exigent.

Les possibilitats d'adaptació de SQL PYME permeten dissenyar les pantalles, documents, menús, idioma, camps de base de dades … tant a nivell d'empresa com d'usuari.

També incorpora un sistema de programació mitjançant Scripts que li permetran desenvolupar funcions específiques i executar-les en la situació que l'usuari precisi, així com incorporar qualsevol desenvolupament que vostè disposi i connectar-lo a la base de dades d'SQL PYME.

 

 SQL Pyme        

  Compres/vendes/magatzem

  Característiques/compostos

  Fabricació/reparacions

  Projectes

  Cartera/agents

  Delegacions/PDA

  Comunicacions

  

Vídeo Catàleg

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO