SQL TPV

     

SQL TPV és una aplicació que li permetrà dur l'administració d'un comerç, gestionant no només les vendes sinó també tot el procés de compres a proveïdors, magatzem, control de cobraments i pagaments, estadístiques i un ampli ventall d'informes que li ajudaran en la presa de decisions.

SQL TPV està pensat per a tot tipus de comerç, ja que li permetrà parametritzar diferents característiques, com per exemple talles, colors, lots i caducitats, nombres de sèrie...

SQL TPV disposa d'una agilitat en el moment de realitzar les vendes gràcies a la seva TPV Tàctil que ens permetrà no només realitzar tiquets de manera intuïtiva sinó també realitzar funcions com mantenir tiquets en espera, generar vals, realitzar arquejos de caixa, cobrar amb múltiples formes de pagament...

Per a realitzar la comunicació entre diverses botigues SQL TPV incorpora un mòdul de comunicacions que li permet disposar de la informació de les seves terminals remotes en temps real o en diferit.

 

 SQL TPV        

  TPV Tàctil

  Talles i colors

  Gestió de magatzem

  Compres / Vendes

  Agents

  Comunicacions

  Regularitzacions i tancaments

  

Vídeo Catàleg

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO