Voz Telecom

 

 

 

    
Solucions Avançades en Telefonia IP
 
VozTelecom és l'operador capdavanter d'aplicacions de telefonia IP. La companyia ha desenvolupat mecanismes tecnològics que li permeten oferir un servei de telefonia d'alta qualitat, suportat a través d'una xarxa pública com a Internet
 
A través de la seva exclusiva plataforma tecnològica i la seva xarxa pròpia IP interconnectada, la companyia ofereix, amb total garantia de qualitat, serveis que permeten als professionals i les pimes accedir als beneficis de la telefonia *VoIP. *VozTelecom acumula una gran experiència internacional des de la seva fundació, en 2003, amb presència en diversos països d'Europa i Llatinoamèrica com Alemanya, Bèlgica, Mèxic, Xile, Brasil o Colòmbia.
 
VozTelecom ha guanyat durant 2 anys consecutius el premi internacional al millor servei de Telefonia IP de l'any (2007 i 2008).
    

          Voz Telecom OIGAA 

Voz Telecom OIGAAOffice

 

 

   

5 motius per canviar a VozTelecom
 
       
 
Garantia d'un Líder: Un operador de Telefonia IP especialitzat en Empreses, capdavantera a Espanya i amb l'aval de més de 20.000 clients.  
 
 
Garantia d'Estalvi: Amb les Tarifes Planes Totals, la seva empresa s'estalvia fins a un 50% en les seves despeses de comunicacions.
 
 
Garantia de Qualitat del Servei: Garanteix un servei de màxima qualitat assegurat per contracte i si no queda satisfet, li retorna la primera quota de servei.
 
Garantia de Transparència: Tots els serveis s'ofereixen sense permanència contractual mínima, sense lletra petita i sense sorpreses.
 
 
Garantia de Proximitat: Amb un servei de gratuït de suport, eficaç i professional, que l'atendrà en cas d'avaria, l'escoltarà i aportarà solucions als seus problemes.

 

                                  Catàleg Voz Telecom                                                                      

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO