vSisConta

     

vSisConta és una completa gestió de comptabilitat, multiempresa i multiexercici que permet gestionar tant els processos comptables com els corresponents a la tresoreria i els tributs de manera àgil, ràpida i precisa.

La potència de vSisConta radica en la seva agilitat d'ús i en la seguretat i fiabilitat de la informació que gestiona així com a la flexibilitat de la seva operativa.

vSisConta aporta dos sistemes de generació ràpida d'assentaments, un mitjançant la creació de plantilles, i altre mitjançant assentaments repetitius. Al mateix temps una característica de vSisConta és que els assentaments aglutinen tota la informació associada als mateixos, el que fa fàcil navegar per aquesta informació mitjançant el sistema de pestanyes.

La tresoreria de vSisConta incorpora una gestió de cobraments i pagaments que li permet una gran versatilitat, podent agrupar, desagrupar, compensar efectes. Permet la confecció de remeses segons les normes bancàries establertes, incloent l'opció de factoring.

La gestió dels tributs que incorpora vSisConta, li ajuda en el càlcul dels mateixos que pot repetir tantes vegades com sigui necessari i en la generació dels arxius necessaris per a enviar-los a l'Agència Tributària, utilitzant el seu portal a Internet.

     


vSisConta

 vSisConta        
Arbre de Comptes
Plantilles d'assentaments
Gestió d'Inmobil·litzat
Centres de Cost
Consolidació d'empreses
Informes Personalitzables
 
  

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO