vSisCRM

     

vSisCRM és una aplicació que té com objectiu la gestió de relacions amb els clients, així com l'administració de campanyes de màrqueting dirigides a promocionar els productes i serveis que la seva empresa ofereix.

Proporciona per a això, una completa gestió d'agenda d'usuaris, amb la qual pot administrar múltiples agendes i assignar tasques, convocar reunions, programar trucades i visites. Cada usuari pot veure en la seva agenda la seva previsió diària o mensual de tasques a realitzar, el que fa molt fàcil la coordinació d'equips de treball, tant locals com remots.

L'administració de campanyes de màrqueting de vSisCRM, li permet preparar tant el seu contingut, com les llistes dels corresponents destinataris, Al propi temps pot programar cada campanya amb antelació.

    
vSisCRM
 

vSisCRM

   
Múltiples agendes d'usuari
Programació de visites, trucades, tasques, etc.
Impressió d'agendes diaries i mensuals
Dissenys de missatges de màrqueting
Preparació de llistes d'enviament
Filtrat fi de les llistes d'enviament
Programació dels enviaments
Registre històric dels enviaments realitzats
Evita el "spam"


vSisCRM

  


 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO