vSisFabrica

     

vSisFABRICA és un important mòdul de VSIS-ERP que li oferix una completa gestió de fabricació des d'una perspectiva de la Pime, és a dir rapidesa de gestió i alt nivell de control.

vSisFABRICA permet generar noves fabricacions, descarregant i modificant en elles l'escandall d'articles necessaris per a dur a terme aquesta fabricació, els acabats, les finalitzacions i els subprocesos de fabricació del producte, gestionar les comandes i els albarans d'entrada del material per una fabricació concreta.

Podrà generar finalitzacions agrupades de fabricacions, funcionalitat que permet tancar de forma conjunta diferents fabricacions o fases amb el corresponent repartiment proporcional de consums entre totes les fabricacions que composen el grup que es finalitza.

     

vSisFabrica

Inclourem fulls de treball, que registraran les operacions a realitzar per dur a terme la fabricació, i fitxatges. vSisFABRICA ofereix una funcionalitat per mitjà de la qual es poden registrar fitxatges, consums, finalització i serveis de tercers a peu de fàbrica, el que agilitza considerablement el procés de la informació.

vSisFabrica

  
Escandalls
Ordres de Fabricació
Processos externs
Registre ràpido de fitxatges
Finalitzacions agrupades
Control de costos

 
 

Distribuït per: SISPRO

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto