vSisFabrica

     

vSisFABRICA és un important mòdul de VSIS-ERP que li oferix una completa gestió de fabricació des d'una perspectiva de la Pime, és a dir rapidesa de gestió i alt nivell de control.

vSisFABRICA permet generar noves fabricacions, descarregant i modificant en elles l'escandall d'articles necessaris per a dur a terme aquesta fabricació, els acabats, les finalitzacions i els subprocesos de fabricació del producte, gestionar les comandes i els albarans d'entrada del material per una fabricació concreta.

Podrà generar finalitzacions agrupades de fabricacions, funcionalitat que permet tancar de forma conjunta diferents fabricacions o fases amb el corresponent repartiment proporcional de consums entre totes les fabricacions que composen el grup que es finalitza.

     

vSisFabrica

Inclourem fulls de treball, que registraran les operacions a realitzar per dur a terme la fabricació, i fitxatges. vSisFABRICA ofereix una funcionalitat per mitjà de la qual es poden registrar fitxatges, consums, finalització i serveis de tercers a peu de fàbrica, el que agilitza considerablement el procés de la informació.

vSisFabrica

  
Escandalls
Ordres de Fabricació
Processos externs
Registre ràpido de fitxatges
Finalitzacions agrupades
Control de costos

 
 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO