vSisGestion

     

vSisGestión és una aplicació dissenyada per a la gestió de vendes, compres, magatzems, venedors, traçabilitat, quotes, etc. adaptable a tot tipus d'empreses.

vSisGestión introdueix un nou concepte en els ERP que és l'Entitat. Totes les relacions que manté la seva empresa, ja sigui amb clients, proveïdors, transportistes, comercials, contactes, etc. totes es registren des d'una única pantalla que modifica de forma automàtica el seu contingut en funció del tipus d'Entitat que seleccionem.

D'altra banda tota la informació pròpia d'una Entitat, es troba agrupada al costat de la fitxa i tota la seva informació comercial en el que sànomena Base del Coneixement, pel que no és necessari buscar en més opcions per a recopilar tota la informació d'una mateixa Entitat.

El mètode de vendes i compres en vSisGestión és molt flexible, partint del cicle habitual de pressupost, comanda, albarà i factura, pot treballar de la forma més pràctica per a la seva empresa, per a crear un cicle de treball àgil i que li permeti disposar d'informació suficient per al control de les seves vendes i compres.

vSisGestión disposa d'un complet sistema de càlcul de comissions per a representants, que es pot personalitzar per a cada representant, en diferents nivells.

El sistema de magatzems de vSisGestión, permet una completa gestió de tants magatzems com necessiti, controlant els articles i tot el seu historial de moviments, Inventaris, Regularitzacions, Compres, Vendes, Lots, etc.

     

vSisGestión

vSisGestión

 vSisGestión        
Gestor d'Entitats
Múltiples tarifes i tarifes personalitzades
Dossier Informatiu parametritzable
Moviments entre magatzems
Control de Riscos Assegurats
Generador de Quotes Periòdiques
Lots i Caducitats per magatzems
Gestió de Documents Annexos
 


 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO