vSisManten

     

vSisMANTEN és una aplicació dissenyada per la gestió de la base de dades de recursos de la seva empresa i la planificació dels programes de manteniment, emissió de parts de treball, control d'ingressos i costos addicionals i obtenció del rendiment de cada recurs.

Li permet donar d'alta els recursos amb independència de les seves característiques, que es particularitzen en funció del tipus de recurs, permet establir relacions entre diferents recursos que per si mateixos són independents però que formen part d'un sistema únic.

vSisMANTEN li permet establir un pla de manteniment definit per l'usuari i especificar les tasques i les condicions d'execució de les accions que conformen el pla.

En funció dels plans de manteniment establerts, vSisMANTEN activa les alarmes que avisen de les accions a realitzar en els períodes establerts, segons els paràmetres definits per l'empresa. Tant si s'ha activat una alarma com si no, podrà generar parts de treball per a executar una ordre de reparació o manteniment concreta sobre un determinat recurs.

      vSisManten
 vSisManten        
Registre de recursos
Establiment de relacions
Definició de Plans de Manteniment
Alarmes desencadenants d'accions
Ordres de reparació o manteniment
Historial d'operacions per recurs
Cost d'operacions per recurs
Control de lliuraments de EPI's
 


vSisManten

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO