vSisQuality

     

vSisQUALITY es una aplicació destinada a donar suport a l'empresa al desenvolupament dels seus processos de millora contínua, és a dir que la seva missió és la d'ajudar als responsables de qualitat al control d'incidències i no conformitats, indicadors, gestió de l'evaluació dels clients i proveedors, organització de documents i processos per  la millora contínua, basant-se en les normes ISO 9000 i 14000.

Amb vSisQUALITY, pot organitzar els documents de qualitat, creant estructures en format d'arbre i distribuint-los dintre de l'empresa a l'instant. També disposa d'un apartat de RRHH, en el qual podrà organitzar l'estructura, definir els perfils laborals per a cada lloc, plans de formació i avaluació dels mateixos.

vSisQUALITY permet generar i gestionar registres d'avaluacions del sistema, enquestes d'avaluació de clients o proveïdors, avaluació de proveïdors també per demèrits independents amb caràcter anual. Inclou també un registre d'incidències i no conformitats, realitzant un control de tot el seu procés. L'avaluació de les solucions i accions realitzades permetent generar (n) accions partint d'una única incidència.

Tot això conformarà un complet registre de dades, que li ajudarà a superar periòdiques auditoríes de qualitat que hagi de realitzar, mantenint la informació sempre preparada i actualitzada.

     

vSisQuality


vSisQuality

vSisQuality     

     


Organitzador dels documents de qualitat
Registre d'Incidències i no conformitats
Avaluació de solucions i accions
Clasificació d'accions realitzades
Definició de perfils de RRHH
Plans de formació i avaluació
Registres d'avaluació del sistema
Avaluació de proveïdors per demèrits

 

 


 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto

Distribuït per: SISPRO